Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت دانش‌بنیان داخلی توانسته پوشش حرارتی تولید کند؛ با این وجود هنوز هم وادرات آن ادامه دارد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پوشش ضد حریق یا فایر پروف (Fire Proof) یعنی استفاده از ملات، رنگ و … در جهت محافظت از آتش سوزی ساختمان و یا صنایع که بر روی سازه‌های فلزی یا بتنی اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این نوع پوشش‌ها علاوه بر این که سازه‌های مورد نظر را پایدار می‌کنند، همچنین زمان بیشتری را برای عملیات نجات و گریز فراهم می‌سازند و از گسترش آتش بر روی دیوار‌ها جلوگیری می‌کنند.

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با داشتن معدن ورمیکولیت (مواد اولیه پوشش‌های مقاوم حریق) و کارخانه فرآوری توانسته پوشش‌های ضد حریق تولید کند.

علیرضا حسن پور مطلق مدیر مهندسی شرکت دانش بنیان گیلان میکا درباره عایق تولید شده در این شرکت گفت: عایق حرارتی، صوتی و ضد حریق «ورمیکس سی» با پایه سیمان در صنعت ساختمان کاربرد دارد.

به گفته مدیر مهندسی این شرکت: این محصول، عایقی است حرارتی، صوتی، نسوز و ضد حریق. مواد تشکیل دهنده آن ۱۰۰ درصد معدنی و بدون هیچ‌گونه افزودنی‌های شیمیایی و رزین است که در برابر حریق مقاومت بالایی دارد. همچنین در برابر آتش سوزی (تا دمای ۱۲۰۰ درجه سانتیگراد) هیچ‌گونه دود و گازی تولید نخواهد شد.

حسن پور به مزایای پوشش‌های عایق حرارتی، صوتی و ضد حریق «ورمیکس سی» اشاره کرد و گفت: با استفاده از این محصول دیگر نیاز به اجرای دیوار دوجداره نیست، اجرای آن نیاز به تیم تخصصی ندارد و همانند گچ در ساختمان اجرا می‌شود، به علت جایگزینی ورمیکس با گچ و خاک، هزینه مصالح و اجرای گچ و خاک از هزینه کل ساختمان کسر می‌شود (در صورت اجرای عایق‌های دیگر در ساختمان، اجرای گچ و خاک الزامی خواهد بود).

وی افزود: از مهم‌ترین خصوصیات یک عایق خوب یک پارچه بودن آن پس از اجرا است و، چون ورمیکس یک ملات است هیچ‌گونه شکافی پس از اجرا مانند عایق‌های قطعه‌ای نخواهد داشت و علاوه بر آن که در آتش نمی‌سوزد از مصالح و تجهیزات پشت خود (سازه‌های فلزی، کابل‌های برق و ...) نیز در برابر حریق حفاظت می‌کند.

به گفته حسن‌پور، ورمیکس بر روی کلیه مصالح ساختمانی (سفال، آجر، بلوک سیمانی و گچ) قابل اجرا است و در سطوح داخلی و همچنین سطوح خارجی ساختمان قابل اجراست.

حسن پور بیان کرد: نمونه مشابه این تولیدات از کشور‌های اسپانیا، عربستان، امارات و کره جنوبی به کشور وارد می‌شود.

وی همچنن گفت: شرکت دانش‌بنیان «گیلان میکا» توانایی تولید بیش از نیاز داخل کشور را دارد، ولی متاسفانه همچنان واردات این محصول ادامه دارد. این درحالی است که این محصول توانسته استاندارد‌های بین‌المللی را کسب کند؛ به عبارتی دیگر محصول این شرکت از نظر کیفیت قابل رقابت با نمونه‌های مشابه خارجی آن است.

مدیر مهندسی این شرکت دانش بنیان افزود: با تولید این محصول برای ۶۰۰ نفر به صورت مستقیم اشتغال‌زایی شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان عایق حرارتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۴۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند

مدیرعامل شرکت نفت سپاهان با اشاره به اینکه از محل صادرات ۵۰۰ هزار تن محصول تولیدی در سال ۱۴۰۲، ۴۰۰ هزار میلیون دلار ارزآوری برای کشور حاصل شده است، گفت: دو پروژه مهم توسعه‌ای این شرکت برای تولید محصولات باکیفیت امسال به بهره‌برداری می‌رسد که نقشی مهم در تکمیل زنجیره ارزش و توسعه سبد صادراتی خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار شانا، فرهاد امین‌دهقان در نشستی خبری که ظهر امروز (دوشنبه، ۱۰ اردیبهشت‌ماه) با حضور اصحاب رسانه در حاشیه نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ برگزار شد، بیان کرد: این شرکت سال گذشته با ۱۰۰ درصد ظرفیت، ۷۴۶ هزار تن تولید محصول داشته که از این مقدار ۵۰۰ هزار تن آن به ارزش ۴۰۰ میلیون دلار صادر شده است.

وی همچنین با اشاره به تمرکز این شرکت برای به‌دست آوردن بازار آفریقا گفت: این شرکت هم‌اکنون محصولات خود را به ۱۱ کشور دنیا از جمله هند، چین، امارات،‌ کشورهای آذری زبان و برخی کشورهای آفریقایی صادر می‌کند.

مدیرعامل نفت سپاهان با تأکید بر اینکه تولید محصولات باکیفیت در نفت سپاهان در اولویت اصلی قرار دارد،‌ افزود: این شرکت به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده روغن پایه در منطقه خاورمیانه، کیفیت را به جای تنوع محصولات سرلوحه کار خود قرار داده است.

امین‌دهقان در تشریح گزارش عملکرد این شرکت در سال ۱۴۰۲ تأکید کرد: شرکت نفت سپاهان پارسال ۲۴۰ هزار تن محصول را در بازار داخل عرضه کرد.

پیشرفت ۹۰ درصدی ۲ پروژه مهم صادراتی نفت سپاهان

وی همچنین از بهره‌برداری از دو پروژه مهم توسعه‌ای این شرکت در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: پروژه‌های FRW (پارافین‌های مدیکال گرید) و TDAE (تولید روغن فرآیند سبز) هم‌اکنون بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و امسال به بهره‌برداری می‌رسند.

مدیرعامل نفت سپاهان همچنین از تشکیل معاونت طرح و توسعه برای استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد و اعلام کرد: هدف از همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان، افزون بر افزایش کیفیت محصولات، تولید محصول خاص در جهت دریافت معتبرترین گواهینامه‌های استاندارد برای مقاصد صادراتی است.

به گزارش شانا، شرکت نفت سپاهان از زیرمجموعه‌های صندوق بازنشستگی صنعت نفت، بزرگ‌ترین تولیدکننده و صادرکننده روغن پایه گروه یک در خاورمیانه است و سالانه بیش از ۵۰۰ هزار تن روغن و انواع فرآورده مازاد بر نیاز کشور را به کشورهای شرق آسیا، هند، امارات و... صادر می‌کند.

دیگر خبرها

  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • کمبود بیش از ۵هزار شیر هیدرانت آتش‌نشانی در مشهد
  • پیشگیری از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت با ساخت پارکینگ هوشمند
  • ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • پنجره ترمال بریک نسل جدید چیست؟
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • حریق گالن‌های قیر در پشت بام یک ساختمان در حال ساخت  
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!