Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت ایرانی فعال در حوزه نانو، با استفاده از پوشش آلومینای نانو متخلخل، یک مبدل حرارتی غیرفعال تولید کرده است که به عنوان عایق الکتریکی و هادی حرارتی قابل استفاده است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، هیت سینک یک مبدل حرارتی غیرفعال است که گرمای تولید شده توسط یک وسیله الکترونیکی یا مکانیکی را به محیط سیال (اغلب هوا و یا خنک‌کننده مایع) منتقل می‌کند و درنتیجه این امر دمای آن وسیله در سطوح بهینه خود تعدیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در رایانه‌ها، هیت سینک‌ها برای خنک کردن واحد‌های پردازش مرکزی یا پردازنده‌های گرافیکی استفاده می‌شود.

 

آندایز کردن یک فرایند الکتروشیمیایی برای تبدیل سطوح فلزی به سطوحی بادوام، مقاوم در برابر خوردگی و اکسیداسیون آندی است. در بین فلزات آلومینیوم برای آندایز کردن ایده‌آل است؛ اگرچه فلزات غیر آهنی دیگر از قبیل منیزیم و تیتانیوم نیز می‌توانند آندایز شوند. آندایزینگ با غوطه‌ور کردن آلومینیوم درون حمام الکترولیت اسیدی و عبور دادن یک جریان الکتریکی از حمام انجام می‌شود.

 

یک کاتد درون تانک آندایزینگ نصب می‌شود، آلومینیوم به‌عنوان یک آند عمل کرده آن چنانکه یون‌های اکسیژن از الکترولیت آزاد شده تا با اتم‌های آلومینیوم در سطح بخش آندایز شده ترکیب شوند. آلومینیوم و آلیاژ‌های آن به خاطر نسبت استحکام به وزن بالا و فرم‌پذیری خوبی که دارند در بسیاری از کاربرد‌های مهندسی استفاده می‌شوند.

 

در صورتی‌ که سطح آلومینیوم پوشش‌دهی شود، مقاومت به خوردگی، سایش و سختی سطح آن به‌ صورت چشمگیری افزایش‌ یافته و دامنه کاربرد آن گسترش می‌یابد و به انتخابی ایده‌آل برای طراحان صنعتی و مهندسان تبدیل می‌شود. شرکت نانوآبکار ایساتیس در محصول هیت سینک آلومینیومی آلفاناین، لایه نانو متخلخل آلومینا روی سطح هیت سینک آلومینیومی با روش آندایزینگ پوشانده است که این امر منجر به افزایش مقاومت در برابر خوردگی و انتقال حرارت آن می‌شود.

قطعات هیت سینک به‌ طورکلی در خنک‌کننده ریزپردازنده‌ها، لامپ‌های دیودی، لحیم‌کاری و ... به کار می‌روند.

چرا از این محصول استفاده کنیم؟


قیمت مناسب

افزایش ضریب تشعشع

افزایش انتقال حرارت

بسیار مقاوم نسبت به خوردگی

 

درباره شرکت نانو آبکار ایساتیس

 

شرکت نانوآبکار ایساتیس در سال ۱۳۹۱ با موضوع تولید، تمام‌کاری سطح، پوشش‌دهی و انجام خدمات مشاوره و خرید و فروش در زمینه‌های ذکر شده ثبت شد. از زمان ثبت تا پایان سال ۱۳۹۳ بخش تحقیق و توسعه مقدمات ایجاد یک خط صنعتی مشتق از یک تحقیقات دانشگاهی در سطوح تحصیلات تکمیلی را فراهم کرد و بعد از احداث خط، شرکت با موضوع مهندسی سطح و ایجاد پوشش‌های نانوساختار روی آلیاژ‌های فلزات سبک، به خصوص آلومینیوم به طور صنعتی وارد عرصه تولید شد.

از سال ۱۳۹۴ تاکنون تولیدات شرکت نانوآبکار ایساتیس در حال عرضه به بازار هستند که در کنار این مهم، موفق شده‌اند گواهی و تائیدیه‌های زیادی از جمله ثبت اختراع، کنترل کیفیت شرکت‌های بازرسی و … را کسب کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو مبدل حرارتی الکتروشیمیایی شرکت نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۴۰۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر علیپور مدیرعامل شرکت صنعتی دریایی ایران در نشست خبری در نمایشگاه ایران اکسپو گفت: کنسرسیوم کشتی‌سازی داخلی با حضور سه شرکت بزرگ ایرانی با هدف اینکه نیازمندی‌های صنعت دریایی کشور را تأمین کند ایجاد شد. این کنسرسیوم با تجمیع نیازها و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و توان اعضا می‌تواند اقدامات گسترده‌ای را انجام دهد.

مدیرعامل شرکت صدرا، فاز اول را در همکاری تمامی دستگاه‌ها و متخصصان دانش‌بنیان و دانشگاه‌های دریایی برای تأمین نیازهای داخلی در مسیر تحقق جهش تولید عنوان کرد و گفت: فاز دوم این برنامه به بانک‌ها و مؤسسات مالی با کارفرمایان برای تجمیع منابع است. ضمن اینکه تجمیع فناوری نیز همواره مدنظر ما در تمامی مراحل کمک به تولید و تأمین نیازهای تجهیزاتی داخل در کنار واردات نیازها است.

وی ادامه داد: هم‌اکنون قرارداد ۴ کشتی با ظرفیت‌های سه هزار و ۵۰۰ تنی و ۵ هزار تنی با کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران منعقد شده که دو فروند به صورت «روروشیپ» و دو فروند مربوط به حمل کالاهای عمومی است که تا پایان سال دو فروند تحویل کشتیرانی می‌شود و دو فروند دیگر که فرایند مهندسی آن در حال طی‌شدن است.

علیپور خاطرنشان کرد: همچنین قرارداد ساخت ۵ فروند کشتی کشور با ظرفیت‌های ۴۰ تا ۷۰ هزار تن را با یک هلدینگ امضا شد و این ۵ کشتی در سبک‌های نفتکش، فله بر و کانتینر بر است.

وی در ادامه گفت: ما قانونی داریم که حداکثر استفاده از توان داخل است بر همین اساس مجاز نیستیم که تجهیزاتی که در داخل تولید می‌شود را از خارج تأمین کنیم؛ بنابراین تمام تلاش ما این است که شرکت‌های دانش بنیان و صنعت را فعال کنیم. البته بیشتر تجهیزات چه سیستم رانش چه سیستم ناوبری و مخابراتی در داخل کشور ساخته می‌شود و در تلاش هستیم که از ظرفیت‌های بخش غیرنظامی استفاده کنیم.

علیپور گفت: هلدینگ دریایی خاتم از مجموعه موسساتی تشکیل شده که کارهای مختلفی انجام می‌دهند. در بخش عمرانی ساخت اسکله‌ها، موج‌شکن‌ها، لایروب‌ها و خدمات لایروبی انجام می‌دهند که البته صدرا بخش کشتی سازی و فراساحلی را انجام می‌دهد.

کد خبر 6091409 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • راه‌اندازی قرارگاه جهش تولید در دستور کار
  • راه‌اندازی قرارگاه جهش تولید
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میادین نفت و گاز غرب کارون
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • پنجره ترمال بریک نسل جدید چیست؟
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳