Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگران موفق به ساخت و تولید عایق‌های حرارتی بر پایه مواد پیشرفته شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ این عایق‌های حرارتی بر پایه مواد پیشرفته، علاوه بر قابلیت ضدحریق بودن خود، می‌توانند به عنوان لایه‌ای برای جلوگیری هدررفت انرژی در نمای بیرونی ساختمان نیز به کار آیند و موجب اصلاح الگوی مصرف انرژی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پوشش‌ها که در شرکت دانش‌بنیان اطلس پوشش محافظ تولید شده است، در سازه‌هایی چون پل‌ها، تونل‌ها یا آرماتورهای میلگردی در بتن‌هـا که دارای عناصر فلزی هستند نیز کاربرد عمده‌‎ای خواهند داشت.

پوشش‌های حرارتی این شرکت بر پایه نانومواد با دو رویکرد مختلف از هدررفت انرژی جلوگیری می‌کند. حضـور رنگدانه‌های مقاوم در برابر حرارت که دارای ضریب انتقال حرارت پایینی هستند و از انتقال گرما جلوگیری می‌کنند و همچنین استفاده از نانومواد برای به دام انداختن هوا در میان آنها که باعث کاهش ضریب انتقال حرارت پوشش می‌شود.

از آنجا که هوا در ابعاد بسیارکوچک به دام می‌افتد، این پوشش حرارتی با ضخامت بسیارکم نیز می‌تواند عملکرد قابل‌قبولی داشته باشد. به دلیل پایه آب بودن این پوشش، استفاده از آن نسبت به پوشش‌های حلال پایه، ساده‌تر است و علاوه بر این، نسبت به عایق‌های معمولی مانند فایبرگلاس و پلی‌استایرن مشکلات زیست‌محیطی کمتری دارد.

این پوشش‌ها علاوه بر فلزات، بر روی سطوح دیگر ازقبیل بتن، چوب، گچ، سیمان نیز چسبندگی زیادی دارند و قابل نشاندن هستند. علاوه بر این، این پوشش‌ها ضدرطوبت هستند و در برابر نفوذ نم و باران از خود مقاومت نشان می‌دهند، به این دلیل حتی در نمای بیرونی ساختمان‌ها نیز قابل اجرا هستند.

همچنین این پوشش به سادگی با آب و صابون قابل شست‌وشو است و در برابر رشد باکتری‌ها و قارچ‌ها از خود مقاومت نشان می‌دهد. ضمن اینکه می‌تواند به صورت بی‌رنگ و شفاف، بسته به جنس سطح زیرین استفاده شود.

اکثر پوشش‌های موجود در بازار کاربرد صنعتی دارند، اما این پوشش حرارتی، کاربرد ساختمانی دارد و می‌تواند در نمای ساختمان ضمن عایق حرارتی بودن، استفاده شود. از دیگر ویژگی‌های این محصول می‌توان به مقرون‌به‌صرفه بودن و جلوگیری از هدررفت انرژی اشاره کرد.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان عایق ضدحریق هدررفت انرژی پوشش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۵۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف قبرستان باستانی در محل ساخت نیروگاه

به گزارش همشهری آنلاین، مقام‌های ایتالیا اعلام کردند در جریان کاوش‌های پیش از ساخت یک نیروگاه برق در جنوب ایتالیا، یک گورستان پیشارومی به همراه مجموعه‌ قابل توجهی از اشیاء مخصوص خاکسپاری کشف شده است.

«رویترز» در این‌باره نوشت این گورستان در «اموروسی» منطقه‌ای در ۵۰ کیلومتری «ناپل» و در جریان کاوش‌ها قبل از ساخت و ساز کشف شده است.

بهترین شواهد تاریخی سالم این مکان در یک محوطه خاکسپاری در حدود ۱۳ هزار متر مربع کشف شده است که قدمت آن به فاصله بین عصر آهن و قرن ۸ تا ۷ پیش از میلاد می‌رسد و ۸۸ مقبره را شامل می‌شود.

در مقبره متعلق به مردان، بقایای سلاح و در مقبره زنان، زیورآلات برنز همچون دستبند و آویز کشف شده است.

به گفته باستان‌شناسان، در این مقبره‌ها تعداد قابل‌توجهی گلدان با اشکال مختلف قرار داشت که بیشتر روی هم چیده می‌شدند و معمولاً زیر پای متوفی قرار می‌گرفتند.

کد خبر 847555 منبع: ایسنا برچسب‌ها تاریخ - باستان‌ شناسی خبر مهم

دیگر خبرها

  • مسکن اقتصادی قابل مصادره نیست
  • روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان
  • تصویب اجرای ۱۰ طرح سرمایه گذاری، بهره برداری و بهینه سازی زیر ساخت های مدیریت تعاون روستائی
  • رقابت چین و هند برای نفوذ به بخش انرژی سریلانکا
  • پنجره ترمال بریک نسل جدید چیست؟
  • حملات سنگین روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین
  • حملات سنگین روسیه به 4 نیروگاه حرارتی اوکراین
  • روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین حمله کرد
  • کشف قبرستان باستانی در محل ساخت نیروگاه
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول است