Web Analytics Made Easy - Statcounter

عایق‌های حرارتی و ضد حریق با دانش نانوفناوری با وزن و ضخامتی پایین، محصول دانش بنیان یکی از شرکت‌های دانش بنیان است که از مزایایی چون ضد آب، مقاومت مکانیکی بسیار بالا، بدون ریزش و پایدار در لرزش برخوردار است.

به گزارش ایران اکونومیست، هواژل‌ها، جامداتی با سطح ویژه بالا و بیش از ۹۷ درصد تخلخل با کاربردهای وسیعی در صنعت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مواد، زیست سازگار و با ضریب انتقال حرارت بسیار پایین به عنوان عایق حرارتی، صوتی و الکتریکی عالی استفاده می‌شوند.

این عایق‌های حرارتی از سوی یکی از شرکت‌های دانش بنیان و با حمایت ستاد توسعه فناوری نانو تولید شده‌اند و صنایع با قیمتی پایین و کیفیتی بالا به این محصول دسترسی دارند.

این عایق حرارتی و ضد حریق دارای وزن و ضخامت بسیار کمی است و می‌توان از آن برای عایق کاری لوله‌ها با دمای بالا و حل بخشی از مشکلات صنعت نفت و گاز استفاده کرد. این عایق‌ها با طول عمر بیش از ۲۰ سال، قابلیت استفاده در دمای منفی ۲۰۰ درجه تا مثبت ۶۵۰ درجه سانتی گراد را به صورت پیوسته دارند.

این عایق‌ها به هیچ وجه نمی‌سوزند و آلاینده‌ای تولید نمی‌کنند، همچنین فوق آب گریز هستند، در نتیجه سبب جلوگیری کامل از پدیده خوردگی زیر سطح عایق در صنایع مختلف می‌شوند. عایق‌های حرارتی و برودتی ژاکتی دسته‌ای از عایق‌های حرارتی هستند که برای عایق کاری سطوح پیچیده، حساس و نیازمند بازرسی مستمر استفاده می‌شوند.

«قیمت مقرون به صرفه به نسبت کارایی»، «سرعت نصب بالاتر با وزن و حجم کم، کاهش زمان راه‌اندازی پروژه‌های صنعتی یعنی کاهش محسوس هزینه‌ها»، «ضد آب، مقاومت مکانیکی بسیار بالا، بدون ریزش و پایدار در لرزش»، «طول عمر بیش از بیست سال بلنکت‌های آیروژل» و «کاهش متفاوت مصرف انرژی با حداقل ضریب انتقال حرارت» از جمله مزایای این محصول داخلی است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: نانو عایق ، صنعت نفت و گاز ، فناوری نانو

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نانو عایق صنعت نفت و گاز فناوری نانو عایق های حرارتی عایق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۴۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده

به گزارش هلث دی نیوز، نتایج نشان می‌دهد که تمام دسته‌های داروهای کاهش‌دهنده اسید معده موسوم به مهارکننده‌های پمپ پروتون، مسدودکننده‌های H۲ و حتی آنتی‌اسیدها، به نظر می‌رسد خطر ابتلا به میگرن و سردرد را افزایش می‌دهند.

«مارگارت اسلاوین»، محقق ارشد و دانشیار تغذیه دانشگاه مریلند، گفت: «با توجه به استفاده گسترده از داروهای کاهش دهنده اسید و این پیامدهای بالقوه میگرن، این نتایج مستلزم بررسی بیشتر است.»

اسلاوین افزود: «این داروها بیشتر بیش از حد تجویز می‌شوند و تحقیقات جدید خطرات دیگری را در استفاده طولانی مدت از مهارکننده‌های پمپ پروتون نشان داده است، مانند افزایش خطر زوال عقل.»

به گفته محققان، رفلاکس اسید زمانی رخ می‌دهد که اسید معده به مری برگردد. معمولاً بعد از غذا یا هنگام دراز کشیدن رخ می‌دهد و می‌تواند سبب سوزش سر دل و زخم معده شود. در موارد شدید، می‌تواند منجر به سرطان مری شود.

برای این مطالعه، محققان داده‌های نزدیک به ۱۲۰۰۰ نفر را که از داروهای کاهش‌دهنده اسید استفاده می‌کردند، بررسی کردند تا ببینند که آیا در سه ماه گذشته دچار میگرن یا سردرد شدید شده بودند.

مهارکننده‌های پمپ پروتون تولید اسید را مسدود کرده و به بهبود مری کمک می‌کنند.

مسدود کننده‌های H-۲ باعث کاهش تولید اسید می‌شوند و آنتی اسیدهای ساده حاوی کربنات کلسیم هستند که اسید معده را خنثی می‌کنند.

پس از تعدیل دیگر عوامل مؤثر بر خطر میگرن، محققان دریافتند که:

• افرادی که از مهارکننده‌های پمپ پروتون استفاده می‌کنند، ۷۰ درصد بیشتر از افرادی که این دارو را مصرف نمی‌کنند، به میگرن مبتلا می‌شوند.

• مسدودکننده‌های H۲ خطر میگرن را تا ۴۰ درصد افزایش می‌دهند.

• آنتی اسیدها افراد را ۳۰ درصد بیشتر در معرض ابتلا به میگرن قرار می‌دهند.

اسلاوین تأکید کرد که افراد نباید بدون مشورت با پزشک مصرف داروهای کاهنده اسید خود را قطع کنند.

اسلاوین گفت: «توجه به این نکته مهم است که بسیاری از افراد برای مدیریت رفلاکس اسید یا سایر بیماری‌ها به داروهای کاهش‌دهنده اسید نیاز دارند، و افرادی که دچار میگرن یا سردرد شدیدی هستند که از این داروها یا مکمل‌ها استفاده می‌کنند باید با پزشک خود در مورد اینکه آیا باید ادامه دهند یا خیر صحبت کنند.»

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • عرضه دو لاستیک نانویی ویژه مسابقات دوچرخه‌سواری
  • نیروگاه‌های حرارتی با آمادگی ۱۰۰ درصدی به استقبال تابستان می‌روند
  • برای عمر طولانی‌تر از پله‌ها بروید
  • نحوه انتخاب چوب ترموود
  • پنجره ترمال بریک نسل جدید چیست؟
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • بالا رفتن سن سالمندی از دیدگاه عموم
  • آشنایی با برترین سازندگان جرثقیل سقفی در جهان