Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-استفاده از عایق‌های حرارتی و ضد حریق نانویی با وزن و ضخامتی پایین، یکی از مهم‌ترین نیاز‌های صنایع را برطرف می کند .
به گزارش خبرگزاری آریا، شرکت دانش بنیان پاکان آتیه نانو دانش با حمایت ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری عایق حرارتی تولید کرده است تا صنایع با قیمتی پایین و کیفیتی بالا به محصولی ایران‌ساخت دسترسی داشته باشند و نیاز خود را مرتفع کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این شرکت با استفاده از هواژل ها، عایق حرارتی و ضد حریقی تولید می‌کند که وزن و ضخامت بسیار کمی دارد و می‌توان از آن برای عایق کاری لوله‌ها با دمای بالا و رفع  بخشی از مشکلات صنعت نفت و گاز استفاده کرد، این عایق‌ها با طول عمر بیش از 20 سال، قابلیت استفاده در دمای منفی 200 درجه تا مثبت 650 درجه سانتی گراد را به صورت پیوسته دارند.
هواژل‌ها ، جامداتی با سطح ویژه بالا و بیش از 97 درصد تخلخل با کاربرد‌های وسیعی در صنعت هستند، این مواد  زیست سازگار و با ضریب انتقال حرارت بسیار پایین به عنوان عایق حرارتی، صوتی و الکتریکی عالی استفاده می‌شوند.
این عایق‌ها به هیچ وجه نمی‌سوزند و آلاینده‌ای تولید نمی‌کنند همچنین فوق آب گریز هستند در نتیجه سبب جلوگیری کامل از پدیده خوردگی زیر سطح عایق در صنایع مختلف می‌شوند. عایق‌های حرارتی و برودتی ژاکتی دسته‌ای از عایق‌های حرارتی هستند که برای عایق کاری سطوح پیچیده، حساس و نیازمند بازرسی مستمر استفاده می‌شوند.
«قیمت مقرون به صرفه به نسبت کارایی»، «سرعت نصب بیشتر با وزن و حجم کم، کاهش زمان راه اندازی پروژه‌های صنعتی یعنی کاهش محسوس هزینه ها»، «ضد آب، مقاومت مکانیکی بسیار بالا، بدون ریزش و پایدار در لرزش»، «طول عمر بیش از بیست سال بلنکت‌های آیروژل»، «کاهش متفاوت مصرف انرژی با حداقل ضریب انتقال حرارت» و ... از جمله مزایای این محصول داخلی است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: حفاظت عایق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۷۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۳ نیروگاه برقابی در مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌ مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که پارسال برای ساخت هفت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت ۳۳.۲۵ مگاوات و تولید انرژی سالانه ۱۳۹.۷۲ گیگاوات ساعت در مازندران سرمایه‌گذار جذب شده است گفت: مطالعات و مقدمات واگذاری ۱۳ نقطه مناسب برای ایجاد نیروگاه برقابی در مازندران انجام شده و فراخوان این ۱۳ نیروگاه نیز منتشر شده است.

محمدطاهر بابازاده افزود: ۱۰۰ نقطه در مازندران دارای پتانسیل ساخت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۴۰۰.۲۸ مگاوات شناسایی شده است که به مرور با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی یا خرید تضمینی دولت اجرایی می‌شود.    او گفت: سال گذشته پس از انجام مطالعات و فراهم کردن مقدمات، فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای ساخت نیروگاه در هفت نقطه از استان منتشر شد که به جذب سرمایه‌گذار انجامید.   مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران افزود: مطالعات ساخت ۱۳ نیروگاه برق‌آبی دیگر نیز در استان به پایان رسیده و فراخوان این طرح‌ها نیز منتشر شده است.   بابازاده گفت: از ۱۳ نقطه‌ای که برای ساخت نیروگاه برق‌آبی در نظر گرفته شده پنج نقطه در رودخانه هراز، پنج نقطه در رودخانه سه‌هزار و سه نقطه در رودخانه دوهزار قرار دارد. این ۱۳ نیروگاه نیز در مجموع توان تولید ۳۷۲ گیگاوات ساعت برق در سال را دارند.   او با اشاره به برخی مسائل پیش روی ساخت نیروگاه‌های برق‌آبی در مازندران، افزود: برای اجرایی شدن این ۱۳ نیروگاه در حال حاضر مهم‌ترین چالش ما با سازمان حفاظت محیط زیست است.

مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: با توجه به این‌که رودخانه‌های هراز، چالوس و دوهزار رودخانه‌های حفاظت شده هستند به دریافت مجوز از اداره کل حفاظت محیط زیست نیاز است

بابازاده افزود: با پیگیری‌های مستمری که انجام شد گزارشی درباره این نقاط تهیه شده و قرار است در اداره کل حفاظت محیط زیست برای اخذ مجوز از طریق سازمان متبوع اقدام شود.

دیگر خبرها

  • ساخت ۱۳ نیروگاه برقابی در مازندران
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • 2 روش هوشمندانه برای ساخت شیرآب و شیر حمام با لوله PVC (فیلم)
  • پنجره ترمال بریک نسل جدید چیست؟
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • جلوگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد