Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروهی از محققان یکی از شرکت‌های فناور، به منظور بازارسازی قصد دارند با معرفی پتوهای نانو عایق خود با دو کاربرد عایق حرارتی و صوتی در نمایشگاه نانوی سال جاری، بازار این محصول را توسعه دهند.

به گزارش ایران اکونومیست، حسن برگزین، مدیرعامل این شرکت فناور تولید پتوهای عایق حرارت حاوی آئروژل سیلیکا را از محصولات این شرکت نام برد و گفت: تا پیش از این ظرفیت تولید پتوی عایق حرارت حاوی آئروژل سیلیکا ۵۰۰ متر مربع در ماه بود که در حال افزایش ظرفیت به ۲۵۰۰ مترمربع در ماه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی کاهش مصرف انرژی در ساختمان‌ها را از اولویت‌های تحقیقاتی این شرکت نام برد و افزود: مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان سازندگان را موظف کرده تا از عایق‌ها بر اساس استاندارد استفاده کنند، اما عایق‌هایی نظیر پشم شیشه به دلیل ضخامت بالا و مشکلات زیست‌محیطی چندان جایگاهی در صنعت ساختمان ندارند، ولی این عایق‌های حرارتی نانومقیاس تولید شده در این شرکت می‌توانند با ضخامت‌های کم پاسخگوی نیاز سازندگان باشد.

برگزین یادآور شد: این عایق با ضخامت ۶ تا ۱۰ میلی‌متر می‌تواند تا ۴۵ درصد مصرف انرژی را کم کند. عایق‌های فعلی در دمای ۱۱۰۰ درجه سانتی‌گراد، کمتر از نیم‌ ساعت دوام دارند که این موضوع در آتش‌سوزی‌ها فاجعه‌آفرین است. در حالی که این عایق می‌تواند چندین ساعت دوام در دمای ۱۱۰۰ درجه سانتی‌گراد داشته باشد.

وی از دیگر مزیت‌های این فناوری را کاهش آلودگی صوتی نام برد.

به نقل از ستاد نانو، مدیر عامل این شرکت، بازارسازی محصولات در نمایشگاه ایران‌نانو ۱۴۰۱ را از اقدامات این شرکت عنوان کرد و یادآور شد: ما قصد داریم این محصول را به صنایع مختلف معرفی و برای این افزایش ظرفیت، بازارسازی کنیم. پیش‌بینی می‌کنیم که در نمایشگاه امسال بتوانیم نظر برخی از شرکت‌های پتروشیمی و پالایشگاه‌ها را به این محصول جلب کنیم.

وی افزود: با توجه به شعار امسال که در آن توجه خاصی به شرکت‌های دانش‌بنیان شده، پیش‌بینی ما این است که استقبال از شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه بیش از سال‌های گذشته باشد. بنابراین هم از نظر فضاسازی و غرفه‌سازی تلاش خواهیم کرد نسبت به سه دوره قبلی حضورمان، بهتر عمل کنیم و هم برنامه‌هایی برای معرفی بهتر محصولات داریم تا از این فرصت ویژه استفاده کنیم.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: نانومقیاس ، عایق حرارتی ، عایق صوتی ، فناوری نانو ، تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نانومقیاس عایق حرارتی عایق صوتی فناوری نانو تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین عایق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۷۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی

محسن خجسته‌مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، در این حوزه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

خجسته مهر گفت: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خاطر نشان کرد: قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها به امضا رسید و به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در کشور
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • وزیر نفت: تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • هدفگذاری کشور تولید ۴ میلیون بشکه نفت در روز است
  • تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود
  • استقبال تجار خارجی از محصولات کرمان در نمایشگاه ایران اکسپو ٢٠٢۴
  • پنجره ترمال بریک نسل جدید چیست؟
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳